Fortinet logo Tehokkaita ASIC pohjaisia verkon tietoturvalaitteita.

Stonesoft logo

Tietoturvalliset yritysverkot Stonesoft StoneGate tuotteilla.

Helppari Oy Avainlippu suomalaista palvelua

Tunkeutumisen-esto

Nykyaikaisen ja turvallisen verkon hallinta vaatii nykyaikaiset tekniset ratkaisut. Tunkeutumisen-esto (IPS) perustuu tunkeutumis-yritysten havainnointiin (IDS). Pelkkä havainnointi on usein sitä kun maanantaiaamuna luetaan lehdestä, että "jotain on tapahtunut". Tietoturvan säilyttämiseksi on tärkeää estää tunkeutumis-yritykset dynaamisesti ja automaattisesti ennen kuin vahinkoa pääsee tapahtumaan.

Helppari Oy tuo tietoturvan yritysten saataville

Me Helppari Oy:ssä tiedämme mitä nykyaikaiselta verkolta vaaditaan; kuten luotettavuutta, korkeaa käytettävyyttä ja turvallisuutta. Meillä on vuosien kokemus niin pienistä kuin suurista yritysverkoista, ja osaamme toteuttaa asiakkaan tarpeita vastaavat ratkaisut kustannustehokkaasti.

Teemme tiivistä yhteistyötä laitetoimittajien kanssa, jolloin meillä on jatkuvasti saatavilla tuorein tieto ja tuki. Tuorein tieto yhdistettynä laaja-alaiseen työkokemukseen antaa meille uskon ja tahdon toteuttaa tietoturvallisia ratkaisuja, joiden takana voimme ylpeinä seistä.

Helppari tunkeutumisen-esto ratkaisut

Luotatko nykyisen verkkosi tietoturvaan? Me Helppari Oy:ssä tiedämme, että useimmissa verkoissa on parantamisen varaa. Stonesoft StoneGate™ (IPS) tunkeutumisen-esto järjestelmällä tiedät, että verkkosi on suojattu uusimpia hyökkäyksiä ja haavoittuvuuksia vastaan.

Kysy lisätietoja tietoturvaratkaisuista Helppari Oy myynnistä.

Helppari Oy  •  Y-tunnus: 2259653-8  • Tel. +358 (0)9 4257 9610

Copyright © 2009-2014