Stonesoft logo

Tietoturvalliset yritysverkot Stonesoft StoneGate tuotteilla.

Helppari Oy Avainlippu suomalaista palvelua

Verkon ja palveluiden etäkäyttö

Yritysverkon palveluiden etäkäyttö mahdollistaa työn tekemisen ajasta ja paikasta riippumatta. Edistykselliset tuotteet mahdollistavat työn tekemisen vaikka internet kahvilan lainakoneella.

SSL VPN

SSL VPN edustaa etäkäytössä uudempaa tekniikkaa. Perinteinen etäyhteys vaatii erillisen VPN Client ohjelman asentamisen käytettävään koneeseen. SSL VPN yhteys, sen sijaan, voidaan avata millä tahansa uudella www-selaimella (kuten Firefox, Internet Explorer, Opera, Chrome) ja loppukäyttäjän tarvitsee ainoastaan tietää www-sivun osoite ja omat käyttäjätunnukset. Enää lomamatkoille ei tarvitse ottaa työkannettavaa mukaan "kaiken varalta".

SSL VPN ja käyttäjän vahva tunnistaminen

SSL VPN yhteyksissä tarvitse tinkiä tietoturvasta - päin vastoin. SSL VPN tukee laajan valikoiman tunnettuja vahvaan tunnistamiseen käytettyjä tekniikoita ja koko joukon uusia. Käyttäjän vahvana tunnistamisena pidetään yleisesti sitä, kun 1) tiedät oman salasanasi ja 2) sinulla on mukana erillinen laite, joka antaa sinulle vaihtuvan ja yksilöllisen numerosarjan salasanasi pariksi.

Esimerkkinä vahva käyttäjätunnistaminen - Stonesoft StoneGate MobileID

Stonesoft Secure Information Flow logo

Stonesoft StoneGate SSL VPN tarjoaa yhtenä vahvan tunnistamisen ratkaisuna MobileID (kertakäyttöisiin salasanoihin perustuvan) tekniikan, jolloin ylimääräisiä kolmannen osapuolen "avaimenperiä" ei tarvitse hallinnoida ja kantaa mukana. Tuotteen etuina ovat muun muassa kustannussäästö ja ylläpidon hallittavuus perinteisiin vahvan autentikoinnin ratkaisuihin verrattuna. MobileID sovellus asennetaan normaalisti kännykkään (älypuhelimeen) - laitteeseen, joka useimmilla on päivittäin käden ulottuvilla. SSL VPN www-sivulle kirjautumista varten MobileID sovelluksella luodaan kertakäyttöinen salasana (OTP)henkilökohtaisen PIN numeron avulla; www-sivulle syötetään oma käyttäjätunnus sekä ModileID sovelluksen antama kertakäyttöinen salasana - käyttö on helppoa ja turvallista. Katso alla oleva esimerkki.

Oheisessa kuvassa on käyty läpi StoneGate MobileID (synchronized) autentikointi SSL VPN sivulle kirjautumisen yhteydessä. Käyttäjä syöttää MobileID sovellukseen henkilökohtaisen PIN numeron. Sovellus antaa kertakäyttöisen OTP salasanan, joka syötetään www-sivulle oman käyttäjätunnuksen kanssa.

Stonesoft StoneGate MobileID, vahva autentikointi, kertakäyttöinen OTP salasana

Stonesoft StoneGate SSL VPN tukee käyttäjän kertakirjautumista (SSO), jolloin julkaistut palvelut ovat käytettävissä ilman ylimääräisiä salasanoja - pelkällä SSL VPN salasanalla. Alla olevassa kuvassa on esimerkkinä muutamia SSL VPN sivulle julkaistuja palveluja.

Stonesoft StoneGate MobileID, vahva autentikointi, kertakäyttöinen OTP salasana

Helppari Oy tuo tietoturvan yritysten saataville

Me Helppari Oy:ssä tiedämme mitä nykyaikaiselta verkolta vaaditaan; kuten luotettavuutta, korkeaa käytettävyyttä ja turvallisuutta. Meillä on vuosien kokemus niin pienistä kuin suurista yritysverkoista, ja osaamme toteuttaa asiakkaan tarpeita vastaavat ratkaisut kustannustehokkaasti.

Teemme tiivistä yhteistyötä laitetoimittajien kanssa, jolloin meillä on jatkuvasti saatavilla tuorein tieto ja tuki. Tuorein tieto yhdistettynä laaja-alaiseen työkokemukseen antaa meille uskon ja tahdon toteuttaa tietoturvallisia ratkaisuja, joiden takana voimme ylpeinä seistä.

Helppari etäkäyttö-ratkaisut

SSL VPN etäkäyttö-ratkaisulla palveluiden käyttäminen toimiston ulkopuolelta on helppoa ja turvallista. SSL VPN portaaliin voidaan jokaiselle käyttäjäryhmälle julkaista tarvittavat palvelut.

Helppari etäkäyttö-ratkaisulla yritykselle mitoitetaan tarpeita vastaava palvelu käyttötarkoitukseen parhaiten sopivalla tuotteella. Kysy lisätietoja etäkäyttö-ratkaisuista Helppari Oy myynnistä.

Helppari Oy  •  Y-tunnus: 2259653-8  • Tel. +358 (0)9 4257 9610

Copyright © 2009-2014