Kumppanit

Stonesoft logo

Tietoturvalliset yritysverkot Stonesoft StoneGate tuotteilla.

Helppari Oy Avainlippu suomalaista palvelua

Stonesoft Oyj

Stonesoft Secure Information Flow logo

Stonesoft Oyj (OMX: SFTIV) on innovatiivinen integroitujen verkko­tieto­turva­ratkaisujen toimittaja, joka on keskittynyt hajautettujen organisaatioiden tiedon­kulun turvaamiseen. Asiakkaidemme liike­toiminta edellyttää vaativaa verkko­turvallisuutta ja sovellusten luotettavaa saatavuutta.

StoneGate™ on tieto­turva­ratkaisu, jossa yhdistyvät palo­muuri, VPN, IPS (tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmä) sekä turvallisen etäkäytön mahdollistava SSL VPN. Ratkaisu yhdistää verkko­tieto­turvan, jatkuvan saatavuuden sekä palkitun kuorman­tasaus­teknologian yhtenäiseksi, keskitetysti hallittavaksi järjestelmäksi. StoneGate-tieto­turva­ratkaisu tarjoaa alhaiset käyttö­kustannukset, erinomaisen suoritus­kyvyn ja tehostaa verkko-investointien tuottavuutta. Virtuaalinen StoneGate-tieto­turva­ratkaisu suojaa verkkoa ja takaa liike­toiminnan jatkuvuuden sekä virtuaali- että fyysisessä ympäristössä.

StoneGate Management Center -hallinnan avulla StoneGate-palomuuria, VPN-, IPS-, sekä SSL VPN -ratkaisua voidaan hallita keskitetysti. StoneGate-palomuuri ja hyökkäyksen havainnointi- ja esto­järjestelmä toimivat saumattomasti yhdessä muodostaen koko yritys­verkon kattavan kehittyneen kerroksellisen puolustuksen. StoneGate SSL VPN tarjoaa tehokkaan suojan mobiili- ja etäkäytön tarpeisiin.

Vuonna 1990 perustettu Stonesoft Oyj on maailman­laajuisesti toimiva yhtiö, jonka pääkonttori on Helsingissä ja Amerikan alueen pääkonttori Atlantassa, Georgiassa.

Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com

Helppari turvapalvelut Stonesoft StoneGate tuotteilla

Stonesoft appliance

Helppari tar­jo­aa asian­tun­te­vaa ver­kon tie­to­tur­va osaa­mis­ta Stonesoft StoneGate tuot­teil­la.

Palvelumme kattavat verkon tieto­turvan kartoituksen, korkean käy­tet­tä­vyy­den (high availability) palo­muuri- ja verkko­ratkaisut, etä­yhteydet (VPN Lan-to-Lan, VPN Client, SSL VPN), verkko­liikenteen suodattamisen (inline IPS/IDS), verkko­laitteiden valvonnan ja ylläpidon.

Palomuuri, VPN, IPS ja SSL VPN ratkaisut myös VMWare ESX vir­tuaa­li­verk­koihin - tie­to­lii­ken­teen tie­to­tur­vaa fyy­si­siin ja vir­tuaa­li­siin verk­koi­hin.

Asiantuntijamme palvelevat niin verkko­projektien suunnittelussa ja toteuttamisessa kuin verkon ylläpidossa, valvonnassa ja raportoinnissa.

Lue lisää Helppari Oy tuotesivuilta: palomuurit ja VPN, tunkeutumisen-esto, etäkäyttö.

Kysy lisätietoja Helppari myyntipalvelusta.

Helppari Oy  •  Y-tunnus: 2259653-8  • Tel. +358 (0)9 4257 9610

Copyright © 2009-2014