Kumppanit

Fortinet logo Tehokkaita ASIC pohjaisia verkon tietoturvalaitteita.

Helppari Oy Avainlippu suomalaista palvelua

Fortinet

Fortinet bronze partner logo

Fortinet on maailmanlaajuinen verkkotietoturvalaitteiden toimittaja ja markkinajohtaja UTM tuotteissa. Tuotteet ja tilauspalvelut tarjoavat laajan, yhtenäisen ja korkeankäytettävyyden suojan dynaamisia tietoturva-uhkia vastaan, samalla yksinkertaistaen IT:n tietoturvarakennetta. Fortinetin lippulaivatuote FortiGate® tuo ASIC-kiihdytetyn suorituskyvyn ja yhdistelemällä useita tietoturvatasoja estetään sovellus ja verkkoliikenteen uhkia.

Fortinetin tuotteet yhdistävät alan laajimman valikoiman tietoturvatekniikoita, mukaan lukien palomuuri, VPN, antivirus, IPS, Web suodatus, sähköpostin (spam) suodatus, liikenteen priorisointi. Kaikki tekniikat voidaan ottaa käyttöön joko erikseen täydentämään olemassa olevia ratkaisuja tai yhdessä kattavan tietoturvan saamiseksi.

Fortinet on perustettu vuonna 2000. Fortinet yrityksen pääkonttori on SunnyValen kaupungissa Kaliforniassa. Asiakastuki, tuotekehitys ja myynti yksiköitä on maailmanlaajuisesti. Fortinet myy laitteet ja tilauspalvelut laajan maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kautta.

Lisätietoja: www.fortinet.com.

Helppari verkkopalvelut Fortinet tuotteilla

Helppari Oy:n valikoimaan kuuluu Fortinet Fortigate UTM tuotteet, joilla suojaat yritysverkon ja yrityksen etäyhteydet.

Kysy lisätietoja Helppari myyntipalvelusta.

Helppari Oy  •  Y-tunnus: 2259653-8  • Tel. +358 (0)9 4257 9610

Copyright © 2009-2014